MVO Catering

 

Tel. 0315-641944   |   Facebook
_____________________________________

Stel uw eigen buffet samen, kies 3, 4 of 6 gerechten uit het warme buffet.  

WARM BUFFET

  • Rolletjes witvis gevuld met zalm in wittewijnsaus
  • Sateetjes van de varkenshaas in satesaus
  • Pulled pork 
  • Warme beenham
  • Varkenshaas in cham.roomsaus
  • Kipfilet omwikkeld met spek in kerriesaus
  • Gehaktballetjes in stroganoffsaus
  • Varkensrollade in roomsaus
  • Aardappelgratin met kaas 

KOUD BUFFET

  • Huzarensalade 
  • Waldorf rauwkost
  • Komkommer-dille rauwkost
  • Aardappelsalade met spek 
  • Stokbrood geserveerd met room en kruidenboter

optioneel: zalmsalade met schaal haring en uitje € 2,95  per persoon

OVERIGE INFORMATIE

  • 3 warme gerechten  15,00  per persoon
  • 4 warme gerechten € 16,50  per persoon
  • 6 warme gerechten € 17,50 per persoon 
  • meegeleverd worden borden en bestek in bestekbak, servetten


BUFFET BRILJANT


Een heerlijk en afwisselend buffet, met veel luxe producten.

 

WARM

  • Zalmfilet op de huid in vissaus
  • Varkenshaas medallions
  • Kipfilet in currysaus met groenten
  • Aardappel gratin met kaas ( vega)
  • Sate van de varkenshaas in satesaus
  • Witvis gevuld met zalm in kreeftensaus

KOUD

  • Ardennenham met meloen op schaal
  • Carpaccio op schaal met dressing, pijnboompitten en sla
  • Zalmsalade
  • Huzarensalade
  • 2 soorten rauwkosten
  • Vers fruit.
  • Ijs bolletjes geserveerd op schaal.

Dit buffet is te bestellen vanaf 15 personen.

Prijs per persoon € 23,50

 


WILDBUFFET

" Voor elk wat wilds"

 

Het wildseizoen is een van de belangrijkste culinaire seizoenen van Nederland.

Vanaf 15 oktober wanneer de jacht wordt geopend, kunnen we weer volop genieten van de wildgerechten.

Bij dit buffet worden bijpassende rode wijn geleverd. 

 

  • Vooraf.: Een heerlijke heldere wildbouillon
  • Rodekool met appeltjes
  • Spruiten met uitje en spekjes
  • Hazepeper met cranberry
  • Boeuff bourguignon
  • Stoofperen
  • Tutti frutti rodewijn en kaneel
  • Aardappelpuree
  • Witlof stronkjes met ham en kaas
  • Rode wijn Le Petit Pont Rouge

 

Dit buffet is leverbaar vanaf 18 personen.

prijs per persoon is € 23,50.

Het wildbuffet gaat door tot januari.